ثبت شرکت خارجی
لازمه ثبت شرکت خارجی در یک کشور رعایت قوانین و مقررات آن کشور می باشد . این قوانین ممکن است شامل تاسیس یک شعبه یا شرکت در آن کشور، اخذ مجوزهای لازم و پرداخت مالیات ها و موارد دیگر باشد . بعضی از شرکت های تجاری بنا به فعالیت خود گاهی تصمیم می گیرند تا فعالیت و تجارت خود را به شکل بین المللی ثبت کنند . این نوع شرکت ها تاسیس شعبه و نمایندگی در کشورهای مختلف را انجام می دهند . تاسیس شرکت خارجی در ایران به معنای ثبت شعبه شرکت خارجی در ایران می باشد .
با توجه به ماده ۳ قانون ثبت شرکت ها برای آنکه شرکت خارجی در ایران شناخته شود و شرکت بتواند در ایران فعالیت تجاری انجام بدهد ، باید در مملکت اصلی خود شرکت ثبت شده داشته باشد و در اداره ثبت اسناد تهران به ثبت رسیده باشد. عدم هر یک از دو مورد فوق باعث می گردد که از نظر قانون ایران ، شرکت خارجی وجود نداشته باشد .
تماس با کارشناس برای مشاوره
فعالیت شرکتهای خارجی در ایران
دو راه برای شرکت های خارجی که می خواهند در ایران فعالیت و سرمایه گذاری کنند :
اولین راه : مراجعه به سازمان سرمایه گذاری و تحویل تمامی مدارک لازم به این سازمان و اخذ مجوز از سازمان ، و طبق قانون تصویب شده حمایت از سرمایه های خارجی در آذرماه سال 1334، سرمایه گذاری و فعالیت خود را شروع کند .
دومین راه : برای تاسیس شرکت تجاری یا داشتن سهام در آن می توانند با اشخاص ایرانی چه حقیقی و چه حقوقی همکاری و مشارکت داشته باشد .
اتباع خارجی برای مشارکت و میزان درصد سهام در شرکت محدودیتی ندارند و بر اساس ماده 4 قانون حمایت از سرمایه گذار خارجی در کشور ، سرمایه گذار خارجی چه حقیقی یا حقوقی میتواند دارنده صد درصد سهام شرکت باشد. تمام موارد اعلام شده باید به طور قانونی و رسمی در اداره ثبت اسناد ، ثبت گردد . در غیر این صورت چنین شرکتی از لحاظ قانونی وجود خارجی ندارد .
مرجع ثبت شرکت خارجی در ایران چیست؟
مرجع اصلی برای ثبت شرکت خارجی در ایران سازمان ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی میباشد . این سازمان به عنوان مرجع اصلی برای ثبت شرکتها و شرکتهای خارجی در ایران مشغول به فعالیت است. برای ثبت یک شرکت خارجی در ایران، شما باید به این سازمان مراجعه کنید و مراحل ثبت شرکت را طبق قوانین و مقررات مربوطه انجام دهید.